Varde Kommune

Rådhuset, Bytoften 2, Varde

Fredag den 14. oktober 2022, kl. 07:30.Andet

March mod Ensomhed fra Varde Kommune til Esbjerg Kommune

March-start: Rådhuset i Varde: Bytoften 2, 6800 Varde. Man, kan møde op kl. 7.30 til samling og morgenhygge og derfra vandrer man sammen videre mod Esbjerg Rådhus. Se den fulde ruteoversigt her: https://goo.gl/maps/KLAgxpWm6wTiK5HU6.

Fra den 8. august til og med den 14. oktober skal jeg udføre March mod Ensomhed '22, hvor jeg skal vandre 2.000 kilometer gennem Danmark i kampen mod ensomhed.

Se ruten gennem Danmark:
https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer...

Dette gør jeg hvert år fra uge 32 til og med uge 41 for at sætte nationalt fokus på ensomhed som sundheds- og samfundsudfordring såvel som for at samle ind til March mod Ensomheds Landsindsamling, som i år støtter Recovery Bulls - en idræts- og aktivitetsbaseret nonprofitorganisation, som blandt andet forebygger og afhjælper ensomhed blandt mennesker i udsatte livspositioner.

Støt March mod Ensomheds Landsindsamling '22:
Bankoverførsel: 1686 3232619987
MobilePay: 425 000

Konceptet for March mod Ensomhed er som følger: Jeg må ikke gå, medmindre jeg har følgeskab - ellers skal jeg stå stille. På den måde bliver min vandring symbol på vigtigheden af fællesskab og social ansvarlighed i kampen mod ensomhed. Og i den forbindelse vil jeg gerne spørge, om I kunne have interesse i at snøre vandrestøvlerne og gøre mig følgeskab på noget af ruten? Det er gratis at deltage, og I bestemmer selv hvor og hvor langt I vil gå med.

Find en etape nær dig:
facebook.com/marchmodensomhed/events

Til sidst: Det vil være en stor hjælp, hvis I vil dele mit initiativ med jeres netværk. Jeg har brug for alt den hjælp, som jeg kan få - både online på de sociale medier og fysisk på landevejen.

På forhånd tusind tak!

De bedste hilsner,
Patrick Cakirli

March mod Ensomhed '22 udføres i samarbejde med over 45 kommuner, Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark, Recovery Bulls og Middelfart Sparekasse.

Fri entré

Læs mere på hjemmesiden