Events i Varde

Filter:
ALLE
Musik
Teater
Udstilling
Motion
Sportsturneringer
Børn
Diverse
Dato: Torsdag den 28. april 2022, kl. 19.
Pris: Entré
Tid: kl. 19
Sted: Polyfonen

Niels Villemose - BØVL

Kom til foredrag med Niels Villemose - BØVL. Danmarks nok mest underholdende foredragsholder om ledelse gæster Polyfonen i Varde. Nils Villemoes foredrag om ledelse er meget humoristiske super populære. Her kan du booke Nils Villemoes læse mere om foredraget. Udover at han har været lektor ved Institut for Organisation Virksomhedsledelse i 35 år, er han så en af landets mest populære efterspurgte foredragsholdere.

Nils Villemoes er kendt for at være en yderst inspirerende, humoristisk vedkommende af slagsen. For som han siger: "Når de griner, så har jeg dem - så kommer tingene på lystavlen." Han ved altså præcis, hvordan han skal gribe sit publikum. Det behøver ikke at være med løftede pegefingre, når emnet er ledelse - i et Niels Villemoes foredrag kan vi sagtens grine af det sammen få de vigtigste pointer med videre i arbejdsdagen på samme tid.

Nils Villemoes holder foredraget Bøvl - men det er altid med nye vinkler facetter, publikum oplever altid et utrolig veldisponeret foredrag, der handler om ledelse, men som så handler om rigtigt mange andre almene problemstillinger.

Det er en fantastisk oplevelse at se høre Nils Villemoes foredrag. Der er garanti for både filosofiske, finurlige underfundige punchlines humor af højeste karat. Med et Nils Villemoes foredrag om ledelse får I værktøjerne til mindre bøvl større arbejdsglæde helt generelt på arbejdspladsen.

Foredraget starter kl. 19.00 slutter kl. 21.00

Dørene til Foyeren åbner kl. 18.00. Her er der mulighed for at købe mad fra vores "Madboks" drikkevarer i vores hyggelige bar

Kalender - Varde Kommune